Məhsul haqqında

bitkisəl mənşəli gübrə

Migma Root Gübrəsi

ZƏMANƏTLİ MƏZMUN %W/W
Üzvi Maddə 45
Üzvi Karbon (C) 18
Üzvi Azot (N) 2
Suda həll olunan kalium oksidi (K₂O) 4
Pulsuz amin turşuları 4
pH 4-6

TƏTBİQ SAHƏLƏRİ, ÜSULLARI, VAXTINI VƏ KƏMİYYƏTİ

Tərkibində amin turşuları olan bitki əsaslı maye üzvi gübrə

 

məhsul Müraciət müddəti Torpaq Tətbiqi Yaprak tətbiqi
İstixana və açıq tarla tərəvəzləri (pomidor, bibər, xiyar, badımcan, lobya, çiyələk və s.) Fidanların köçürülməsindən bir həftə sonra başlayın və vegetasiya dövründə davam edin 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
Qış tərəvəzləri (kahı, kələm, ispanaq və s.) Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
Yumru bitkilər (şəkər çuğunduru, kartof, soğan və s.) Bir dəfə çapdıqdan sonra və ikinci dəfə 15-20 gün sonra 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
Cuburbits, Qovun, Qarpız, Squash Üzüm böyüməsi, meyvə vermə və vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
Meyvə ağacları (şaftalı, ərik, albalı, gavalı, alma, armud, heyva, sitrus, zeytun, üzüm bağı, fındıq, püstə və s.) Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
SƏNAYƏ MABDİQLƏRİ
 (Pambıq, Günəbaxan və s.)
Əkindən bir ay sonra, başlanğıcdan 
doğuşdan əvvəl, sonra və 
vegetativ böyümə dövründə
1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
Sənaye zavodları (pambıq, günəbaxan və s.) Bitki boyu 15-20 sm olduqda başlayın və 2-3 dəfə tətbiq edin 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
Paxlalılar (noxud, lobya, mərci, soya və s.) Böyümə dövründə 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
Sənaye zavodları (pambıq, günəbaxan və s. Böyümə dövründə 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L
 ÇİM ÇİMLERİ Böyümə dövründə 1 – 2 L / Da  200 – 250 ml / 100 L