Məhsul haqqında

element katkılı mineral gübrə

Migma İncentivo Gübrəsi

Məzmun %W/W
Üzvi Maddə 20
Üzvi Azot (N) 1
Suda həll olunan manqan (Mn) 1.3
Suda həll olunan sink (Zn) 1.3
Pulsuz amin turşuları 5
pH 6-8

TƏTBİQ SAHƏLƏRİ, ÜSULLARI, VAXTINI VƏ KƏMİYYƏTİ

Tərkibində amin turşuları olan bitki əsaslı maye üzvi gübrə

 

məhsul Müraciət müddəti Torpaq Tətbiqi Yaprak tətbiqi
İstixana və açıq tarla tərəvəzləri (pomidor, bibər, xiyar, badımcan, lobya, çiyələk və s.) Fidanların köçürülməsindən bir həftə sonra başlayın və vegetasiya dövründə davam edin 1-2L / Da 150-200ml/100L
Qış tərəvəzləri (kahı, kələm, ispanaq və s.) Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1-2L / Da 150-200ml/100L
Yumru bitkilər (şəkər çuğunduru, kartof, soğan və s.) Çapadan sonra bir dəfə, 15-20 gündən sonra ikinci dəfə tətbiq edin 1-2L / Da 150-200ml/100L
Qovun, Qarpız, Squash Üzüm böyüməsi, meyvə vermə və vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1-2L / Da 150-200ml/100L
Bütün Meyvə Ağacları (Şaftalı, Ərik, Albalı, Gavalı, Alma, Armud, Heyva, Sitrus, Zeytun, Üzüm, Fındıq, Püstə və s.) Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1-2L / Da 150-200ml/100L
Banan Əkindən bir ay sonra başlayın və çiçəkləmədən əvvəl və sonra və vegetasiya dövründə davam edin 1-2L / Da 150-200ml/100L
Sənaye bitkiləri (pambıq, günəbaxan və s.) Bitkilər 15-20 sm hündürlüyə çatdıqda başlayın və 2-3 dəfə tətbiq edin 1-2L / Da 150-200ml/100L
Paxlalılar (noxud, lobya, mərci, soya və s.) Böyümə dövründə 1-2L / Da 150-200ml/100L
Taxıllar (qarğıdalı, buğda, arpa, düyü və s.) Böyümə dövründə 1-2L / Da 150-200ml/100L
Çəmən otlar Böyümə dövründə 1-2L / Da 150-200ml/100L