Məhsul haqqında

Migma Norby 40 Gübrəsi

ZƏMANƏTLİ MƏZMUN %W/W
Üzvi Maddə 40
Üzvi Karbon (C) 13
Üzvi Azot (N) 1
Suda həll olunan kalium oksidi (K₂O) 4
pH 4,5 – 6,5

TƏTBİQ SAHƏLƏRİ, ÜSULLARI, VAXTINI VƏ KƏMİYYƏTİ

Tərkibində amin turşuları olan bitki əsaslı maye üzvi gübrə

 

məhsul Müraciət müddəti Torpaq Tətbiqi Yaprak tətbiqi
İstixana və açıq tarla tərəvəzləri (pomidor, bibər, xiyar, badımcan, lobya, çiyələk və s.) 1 həftə sonra fidanlar 
15-20 gün aralıqlarla köçürülür.
2 – 3 L / Da 250-300ml/100L
Qış tərəvəzləri (kahı, kələm, ispanaq və s.) Hər 15-20 gündə bir bitki 3-4 yarpaq olduqda başlayır. 2 – 3 L / Da 250-300ml/100L
Yumru bitkilər (Kartof, Soğan və s.), Qovun, Qarpız, Balqabaq Kök yumrularının əmələ gəlməsinin başlanğıcından. 2 – 3 L / Da 250-300ml/100L
Meyvə ağacları (şaftalı, ərik, albalı, gavalı, alma, armud, heyva, sitrus, zeytun, üzüm bağı, fındıq, püstə və s.) Böyümə başlanğıcından meyvələr 
qoz ölçüsünə çatana qədər.
2 – 3 L / Da 250-300ml/100L
Sənaye zavodları (pambıq, günəbaxan və s.) Köklənmədən çiçəklənməyə qədər. 2 – 3 L / Da 250-300ml/100L
Paxlalılar (noxud, lobya, mərci, soya və s.) 1 həftə sonra fidanlar 
15-20 gün aralıqlarla köçürülür.
2 – 3 L / Da 250-300ml/100L
Taxıllar (qarğıdalı, buğda, arpa, düyü və s.) Əkinçilik dövründə. 2 – 3 L / Da 250-300ml/100L
Çəmən otlar Böyümə dövründə 2 – 3 L / Da 250-300ml/100L