Məhsul haqqında

təbii mənşəli gübrə

Migma Aminado Gübrəsi

ZƏMANƏTLİ MƏZMUN %W/W
Üzvi Maddə 35
Üzvi Karbon (C) 15
Üzvi Azot (N) 1
Suda həll olunan kalium oksidi (K₂O) 3
Pulsuz amin turşuları 10
pH 4,5 – 6,5

TƏTBİQ SAHƏLƏRİ, ÜSULLARI, VAXTINI VƏ KƏMİYYƏTİ

Tərkibində amin turşuları olan bitki əsaslı maye üzvi gübrə

 

məhsul Müraciət müddəti Torpaq Tətbiqi Yaprak tətbiqi
İstixana və açıq tarla tərəvəzləri (pomidor, bibər, xiyar, badımcan, lobya, çiyələk və s.) Fidanların köçürülməsindən bir həftə sonra başlayaraq  , məhsul yığımın sonuna qədər 15 gün fasilələrlə
tətbiq təkrarlanır  .
1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Qış tərəvəzləri (kahı, kələm, ispanaq və s.) Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Yumru bitkilər (şəkər çuğunduru, kartof, soğan və s.) Çapadan sonra bir tətbiq,
15-20 gün sonra ikinci tətbiq.
1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Cuburbits (qovun, qarpız, balqabaq) Üzüm böyüməsi, meyvə vermə və vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Meyvə ağacları (şaftalı, ərik, albalı, gavalı, alma, armud, heyva, sitrus, zeytun, üzüm bağı, fındıq, püstə və s.) Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Banan Əkindən bir ay sonra başlayır və vegetasiya dövründə çiçəklənmədən əvvəl və sonra davam edir 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Sənaye zavodları (pambıq, günəbaxan və s.) Bitki boyu 15-20 sm olan dövrdən başlayaraq 2-3 tətbiq  . 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Paxlalılar (noxud, lobya, mərci, soya və s.) Böyümə dövründə 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Taxıllar (qarğıdalı, buğda, arpa, düyü və s.) Böyümə dövründə 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Kəsilmiş Çiçək Böyümə dövründə hər 15-20 gündə tətbiq olunur  . 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L
Çəmən otlar Böyümə dövründə 1 – 2 L / Da 150-200ml / 100L