ZƏMANƏTLİ MƏZMUN | %W/W |
Ümumi Azot (N) | 8 |
Nitrat Azot (NO3-N) | 8 |
Suda həll olunan kalsium oksidi (CaO) | 16 |
Mövcudluq: Stokda mövcuddur
TƏTBİQ SAHƏLƏRİ, ÜSULLARI, VAXTINI VƏ KƏMİYYƏTİ
məhsul | Müraciət müddəti | Torpaq Tətbiqi | Yaprak tətbiqi |
İstixana və açıq tarla tərəvəzləri (pomidor, bibər, xiyar, badımcan, lobya, çiyələk və s.) | Fidanların köçürülməsindən bir həftə sonra, vegetativ böyümə boyunca. |
1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Qış tərəvəzləri (kahı, kələm, ispanaq və s.) | Vegetativ böyümə zamanı 3-4 tətbiq. |
1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Yumru bitkilər (şəkər çuğunduru, kartof, soğan və s.) | Çapadan sonra bir tətbiq, 15-20 gündən sonra ikinci tətbiq | 1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Cucurbits (Qovun, Qarpız, Balqabaq) | Budaqların əmələ gəlməsi, meyvə verməsi və vegetasiya dövründə (3-4 tətbiq) | 1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Meyvə ağacları (şaftalı, ərik, albalı, gavalı, alma, armud, heyva, sitrus, zeytun, üzüm bağı, fındıq, püstə və s.) | Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq | 1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Banan | Əkindən bir ay sonra, çiçəklənmədən əvvəl və sonra və vegetasiya dövründə başlayır | 1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Sənaye zavodları (pambıq, günəbaxan və s.) | Bitkilər 15-20 sm hündürlüyə çatdıqda başlayaraq 2-3 tətbiq | 1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Paxlalılar (noxud, lobya, mərci, soya və s.) | Böyümə dövründə | 1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Taxıllar (qarğıdalı, buğda, arpa, düyü və s.) | Böyümə dövründə | 1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Kəsilmiş Çiçəklər | İlkin yarpaq formalaşdıqdan sonra, hər 15-20 gündə | 1.5-2L | 200-250ml / 100L |
Çəmən otlar | Böyümə dövründə | 1.5-2L | 100-150ml / 100L |