Məhsul haqqında

orqanik və təbii mənşəli gübrə

Migma Algaplanta Gübrəsi

Zəmanətli Məzmun %W/W
Üzvi Maddə 15
Üzvi Karbon 6
Ümumi Azot (N) 0.5
Suda həll olunan kalium oksidi (K₂O) 3
Algin turşusu 0.2
pH 7,5 – 9,5

TƏTBİQ SAHƏLƏRİ, ÜSULLARI, VAXTINI VƏ KƏMİYYƏTİ

Tərkibində amin turşuları olan bitki əsaslı maye üzvi gübrə

 

məhsul Müraciət müddəti Torpaq Tətbiqi Yaprak tətbiqi
İstixana və açıq tarla tərəvəzləri (pomidor, bibər, xiyar, badımcan, lobya, çiyələk və s.) Fidanların köçürülməsindən bir həftə sonra başlayın və vegetasiya dövründə davam edin 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Qış tərəvəzləri (kahı, kələm, ispanaq və s.) Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Yumru bitkilər (şəkər çuğunduru, kartof, soğan və s.) Bir dəfə çapdıqdan sonra və ikinci dəfə 15-20 gün sonra 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Qovun, Qarpız, Squash Üzüm böyüməsi, meyvə vermə və vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Bütün Meyvə Ağacları (Şaftalı, Ərik, Albalı, Gavalı, Alma, Armud, Heyva, Sitrus, Zeytun, Üzüm, Fındıq, Püstə və s.) Vegetasiya dövründə 3-4 tətbiq 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Banan Əkindən bir ay sonra başlayın və çiçəkləmədən əvvəl və sonra və vegetasiya dövründə davam edin 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Sənaye bitkiləri (pambıq, günəbaxan və s.) Bitki boyu 15-20 sm olduqda başlayın və 2-3 dəfə tətbiq edin 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Paxlalılar (noxud, lobya, mərci, soya və s.) Böyümə dövründə 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Taxıllar (qarğıdalı, buğda, arpa, düyü və s.) Böyümə dövründə 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L
Yaşıl sahələr Böyümə dövründə 0,5 – 1 L / Da 250ml/100L